Matcha musik och ballonger på barnkalaset

Det finns två ingredienser som är extra viktiga för barnkalaset. Musik och ballonger. Musik gör barnkalaset spännande, gärna lite snabbare musik, kanske i “up-tempo” med trummor så att barnen kan hoppa till den. Ballongerna ska matcha, gärna lite kraftfullare färger som skapar stämning – så, vart kan man köpa billiga ballonger?

Välj rätt ballonger till musiken

Utbudet av ballonger är större online än i fysiska butiker, men frågan är: Vart kan man köpa billiga ballonger? Finns det någon butik som har ett speciellt bra sortiment?

Ja – Partytajm! På partytajm.se finns mängder av prylar för kalaset. Det finns ballonger, dekorationer och presenter av olika slag, det är en mycket spännande sajt för den som ska kalasa eller arrangera något roligt. Utbudet av ballonger är fenomenalt! Här kan du hitta heliumballonger för alla sorters kalas och du kan välja mellan flera olika motiv. Partytajm har också folieballonger i flera färger och ballonger med bokstäver, det finns också hela ballongarrangemang med ihopkopplade ballonger i formationer eller olika rader. Det finns ballonger med seriefigurer som till exempel Bamse och självklart finns Minecraft med. Bilden avgör också vilken musik du ska välja. Rosa ballonger med seriefigurer passar till poppigare tuggummidisco medan mer “spacade” ballonger kan kombineras med rock eller gitarrbaserad musik. Du kan egentligen kombinera nästan hur som helst och det blir kul!

Låt ballongerna flyga

Om du väljer att ha helium ballonger till kalaset ska du inte fylla på ballongerna för långt innan kalasets start. Heliumballongen kan flyga runt ett par veckor medan latexvarianten av ballong flyger upp till 8 timmar. Något som är klassiskt och roligt är att knyta flygande ballonger i barnens stolsryggar så att alla har en balong där de sätter sig. Här kan man ha temaballonger, det finns flera teman att välja mellan hos Partytajm. Här kan du också bygga upp ett ballonghav och släppa iväg det samtidigt som du spelar någon väl utvald musik, kanske något riktigt maffigt när ballongerna flyger mot taket. Kanske ett speciellt ljud för varje ballong och barnen får släppa iväg just sin ballong och höra de olika musikljuden som ballongerna “har”.

Eko-ballongernas tid är här!

Välj inte bort ballonger på festen med tanke på miljön – Partytajm har miljövänliga eko-ballonger! Man kan till och med ha ett trendigt “eko-kalas” där temat är “eko”. Gästerna kan få lära sig lite mer om detta både via eko-ballonger och maten på kalaset. Det finns massor med smaskiga ingredienser som är helt ekologiska och man kan exempelvis också göra allting grönt. Gröna ballonger i olika nyanser, grön mat, det vill säga produkter med grön färg – detta kan bli ett riktigt intressant och roligt kalas. Men det finns många fler teman och tips att få om du tar kontakt med Partytajm.